En yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşılaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın baplarında kapıyı açan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların yahut kolların yangından etkilenmeyecek şekilde nitelikli olması, hayır malzemelerden gestaltlması gerekir. Göstermelik yangın bapları son yıllarda çok yeğleme edilen baplar olsa da en metin bapların binanın konstrüksiyonsına tatminkâr çelik kabil malzemelerden üretilen kapılar başüstüneğu gerçeği değfiilmemiştir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bek başüstüneğu denli, şık bir görünüm katkısızlayabilmek yürekin kullanılacağı mekana bakarak de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik bar sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama şeşna aldatmaınmasına yardımcı evet ve yangının başka bölümlere yayılmasını engelleyerek kişi kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Gereç: Yangın kapılarında ekseriya çelik veya bedduaşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha rezistanslidir.

Yangın merdivenlerinin girizgâhlerini ve çışitalarını belirleyin. Yangın merdivenlerine ne dakika ve kesinlikle erişeceğinizi bilin.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari strüktürsı başta yürütmek üzere kullanma amacına ve kullanan kişi skorsına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda Yangın Merdiveni Kapısı tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, yüksek binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu aldatmaışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar gibi binalarda tercih edilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı ekseriyetle 60 zaman, B sınıfı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

İnsan yoğunluğu şu denli olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili vaziyet önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar alışverişlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle afet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu yürekeride mahsur kalabilir.

Yangın Kapıları tercihe bakılırsa;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en esas kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı ivedi çıkış bapsı yangın merdiveni bapsı yangın çıkış bapsı İmalattan bütün ölçülerde tüm renklerde üretim gestaltlır hazırda kapılarımız mevcuttur yalnız doğrulama edilir yalıtım odası bapsı şaft kapağı imalatı konstrüksiyonlır asansör odası kapısı örgülır detaylı bilgelik midein ileti atınız telefon numarası buzakırız

Yangın simultane emniyetli bir tahliye için ilk hamle, yangın merdivenlerinin nerede olduğunu ve nite kullanılacağını bilmenizdir. Yangın merdivenlerinin yerini öğrenin ve metodik olarak uygulama yaparak kesinlikle kullanılacaklarınızı uygulayın.

Report this wiki page