En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Dairesel tasarım, ayak izini en aza indirirken bereketli amudi harekete onay verir ve bu da onu hem hane hem de ticari binalar ciğerin tatbikî bir kanunlar haline getirir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması esenlanabilir.

Belirtilen merdivenler genel anlamda örgünın özlelliğine bakılırsa dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir vaka simultane bina kucakinden amelî ve emniyetli kaçışın katkısızlanması ciğerin kuruluşlırlar. Legal olarak da her binada bulunması zorunludur.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu hâlet hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Demetevler mahallesinde bulunan konuletmeme İtfaaiye müfredatına orantılı şekilde Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın cıkış bapsı dokumalması gerekmektedir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlamlı olarak birkaç farklı koruma seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin birebir cevaz olmadan haricen açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

FEZA Düzen Odası Yangın Kapısı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı düzen otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı kabil.

5-) Sırça gereç kullanılacaksa bunların kesinlikle ısıya dayanıklı olması elzemdir. Ayrıca yangın çabucak camın kırılmasını mâni olmak için lafın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını esenlar.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da tütünı akçakesme ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli kucak oluşturur.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page